Rešujemo izzive

“Tisti, ki lovi dva zajca, ne ujame nobenega” KONFUCIJ

zA VAS BOMO POISKALI ODGOVORE

RAZISKAVA TRŽIŠČA

Preden se lotite načrta trženja na Kitajskem trgu, je celotna strokovna raziskava temeljnega pomena. Pri AI-SI Global raziščemo vaš poslovni sektor in za vas oblikujemo po meri trženjsko strategijo vstopa na trg. S tem lahko samozavestno vstopite na trg in ste seznanjeni s tem kaj pričakovati in s tem tlakovati pot k uspehu na kitajskem trgu.

PRILAGOJENO DIGITALNO TRŽENJE NA KITAJSKEM TRGU

500 milijonov kitajskih potrošnikov uporablja internet za raziskovanje in nakupovanje izdelkov in storitev. Pri tem uporabljajo takšne portale in aplikacije za katere večina Evropski potrošnikov in podjetij ni nikoli slišala. Te platforme vključujejo WeChat, Weibo, Baidu in še veliko ostalih, ki postanejo popularne čez noč. Pri AI-SI Global vam svetujemo katere so prave digitalne platforme in strategije za uspešno prodajo produktov na kitajskem trgu.

FIZIČNA PRODAJA

Poleg uspešnih digitalnih strategij, vam pri AI-SI Global nudimo taktike in orodja, za potrebe vzpostavitve direktnih kontaktov potencialnih strank in poslovnih partnerjev na Kitajskem. Sem spada tudi svetovanje na katerih sejmih in eksibicijah je smislena prisotnost in predstavitev potencialnim poslovnim partnerjem.

Close Menu